BEDRIFTSANSVAR

get in touch with us

Vi er forpliktet til våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere. Vi søker å sikre våre medarbeiders sikkerhet og rettigheter, samt øke produktiviteten og åpenheten i arbeidet vårt og dets økologiske aspekter. Vårt hovedråmateriale – tre – er en fornybar, bionedbrytbar ressurs som oppfyller de høyeste standardene for ytelse og er miljømessig vennlig og effektiv. Vårt hoved- og proprietære arbeid utføres i EcoPrefabs anlegg hvor rester av råmaterialer blir forsvarlig resirkulert og gjenbrukt.

Alle byggematerialer som brukes av EcoPrefab, oppfyller de strengeste krav til europeisk union og miljøstandarder. Å realisere prosjekter med disse typer materialer er gunstig for helsen og velvære til privat huseiere, hans familie og også våre ansatte. Alle detaljer er nøye uttalt og planlagt for å sikre topp kvalitet. Våre erfarne håndverkere og spesialister koordinerer prosjektet og konstruksjonen. Dette sikrer et bærekraftig, lekkasikkert og sunt sluttresultat.

Kunden med assistanse og anbefalinger fra våre spesialister vil bestemme i hvilken grad energibesparende tiltak er implementert. Dette bestemmes av ikke bare den valgte mengden isolasjon, men også kvalitetsarbeidet som utføres av våre ansatte. Målte målinger utføres for å identifisere de viktigste driftsparametrene for partisjoner, og spesielt utstyr brukes til å påvise byggets tetthet, utarbeidet i henhold til til LST EN 13829: 2002. Kvalifiserte eksperter vil presentere en objektiv vurdering av de varmeisolerende egenskapene til byggepartisjonene. Vi var det første selskapet å bygge et sunt passivt boligkvarter i Litauen, og ønsker å hjelpe deg med å bygge din.

Pris gjennomsiktighet Vår styrke

Dette prisbordet er en nyttig guide til byggekostnaden for en rekke byggetyper, inkludert hus, rekkehus, boligleiligheter, kontorblokker, industrielle varehus, supermarkeder, kjøpesentre, hoteller og moteller. Disse prisene er for grunnleggende bunt.

Prefab vegg
Be om en pris
21mm horisontal malt furu / gran
45x28mm lekten for luftspalte, behandles
12.5mm Fuktresistent gips
45x195mm konstruksjon tre
200mm isolasjon ISOVER
0.2mm polyetylenmembran
45x45mm lath for kommunikasjon
rekkefølge
Prefab Gulv
Be om en pris
21mm impregnert Sponplater
45x245mm konstruksjon tre
250mm isolasjo ISOVER
45x45mm lekte
rekkefølge
Prefab Tak
Be om en pris
45x45mm lekte for taktekking, behandles
45x28mm lekten for luftspalte, behandles
SIGA Majcoat diffusjonsmembran
45x290mm tre for takter
300mm isolasjon ISOVER
15mm sponplater
45x45mm lekten taklamper
rekkefølge